All I want for Christmas is… Belgian

All I want for Christmas is… Belgian

ikkoopbelgisch.be verzamelt de leukste Belgische kerstcadeaus voor verschillende types en budgetten

Laten we van 2020 vooral onthouden dat we en masse lokaal talent ontdekten én steunden. Ikkoopbelgisch.be helpt om ook deze eindejaarsperiode de Belgische kaart te blijven trekken. Van 1 tot en met 24 december inspireert het platform elke dag met een gift guide vol lokaal moois voor vegans, minimalisten, koukleumen enzovoort.  Want #ikgeefbelgisch en #ikkrijgbelgisch zijn nu meer dan ooit aan de orde!


In juni dit jaar werd ikkoopbelgisch.be vernieuwd om het de consument nog gemakkelijker te maken om Belgische merken, werken en producten te ontdekken, te delen én te kopen, ofwel in de fysieke winkels of op de Belgische webshops. Met meer dan 2000 merken in verschillende categorieën is het even zoeken naar het geknipte kerstcadeau. Daarom telt ikkoopbelgisch.be vanaf 1 december af naar kerst met een dagelijkse gift guide.  

#ikgeefbelgisch 

Heb je bij het kerstlijstjes trekken de naam geloot van een wielerfan, knutselaar of een koffie-addict? Wat het budget ook is, er is voor elk wat wils in één van de 24 gift guides.

Een greep uit de cadeautjes voor upcycle fans: 

#ikkrijgbelgisch 

Kerst is niet alleen het uitgelezen moment om je geliefden te verwennen met cadeautjes van hier maar ook om zélf je hart op te halen. Stel je wishlist met lokale cadeaus samen op ikkoopbelgisch.be en deel deze met #ikkrijgbelgisch.  Want #ikkrijgbelgisch, da’s een driedubbele win voor de gulle gever, de tevreden ontvanger én voor het Belgische merk dat je pakje mag maken.

Ontdek de Belgische gift guides vanaf 1 december via www.ikkoopbelgisch.be, https://www.facebook.com/ikkoopbelgisch.jachetebelge/ of https://www.instagram.com/ikkoopbelgisch.be/

Deel je eigen wishlist met #ikkrijgbelgisch en cadeautips met #ikgeefbelgisch!


Over Ik Koop Belgisch

De campagne 'Ik Koop Belgisch' wil via verschillende acties de spotlight zetten op Belgisch creatief talent dat producten te koop aanbiedt aan consumenten. Het is een initiatief van Flanders DC, MAD Home of Creators  en Wallonie-Bruxelles Design Mode (WBDM), met de steun van Creamoda, Mode Unie, Comeos, Fedustria en FLEGA. Meer informatie vind je op: www.ikkoopbelgisch.be

 

Contact

 

Over Flanders DC

Flanders DC, of voluit Flanders District of Creativity, is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Flanders DC ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Return on Creativity; daar staan wij voor.

Flanders DC
Diestsevest 76 - 3000 Leuven
Fosbury & Sons — Mechelsesteenweg 271, 1.1, 2000 Antwerpen
Ravensteingalerij 38 - 1000 Brussel