Belgium is Design presenteert 9 ontwerpers op de Biënnale Interieur

Ontdek de ontwerpers in hal 4, stand L22

GRiNT_Desk_Light.jpg

De Belgische gewestelijke designorganisaties Flanders District of Creativity, MAD Brussels Fashion and Design Platform en Wallonie-Bruxelles Design Mode (WBDM) werken sinds 2011 samen om Belgisch design te promoten onder het label BELGIUM IS DESIGN.

Voor deze editie zal Belgium is Design aanwezig zijn op de Biënnale Interieur in Kortrijk om de projecten van 9 designers voor te stellen op een gezamenlijke stand:

AMORCE STUDIO
FILIP VERBRAKEN
GRINT
LAURE KASIERS
NATHALIE VAN DER MASSEN
NICOLAS BOVESSE
RENAUD MEUNIER
TENUE DE VILLE
YVAN CAILLAUD

MAD en Flanders DC bundelen hun krachten voor het eerst op Interieur. 9 Belgische ontwerpers uit Brussel en Vlaanderen maken samen hun opwachting.

De ‘Belgium is Design’-stand is een ontwerp van Isabelle Speybrouck, die meer dan 10 jaar internationale ervaring heeft in scenografie, interieurontwerp en productiemanagement voor residentiële, commerciële en artistieke projecten.

 

NIET VOOR PUBLICATIE:

Teksten en informatie vind je in het persdossier. Neem gerust contact met me op voor HR-beelden en vragen voor interviews.

Website Belgium is Desginhttp://www.belgiumisdesign.be/Website Flanders DChttps://www.flandersdc.be/nlWebsite MADhttps://mad.brussels/nl

Interieur Kortrijk_Persdossier.pdf

PDF - 1.5 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC, voluit Flanders District of Creativity, is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Flanders DC ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Return on Creativity, daar staan we voor.

Contact

Diestsevest 76 - 3000 Leuven

+32 16 24 29 24

[email protected]

www.flandersdc.be