Between the lines: ons derde jaarmagazine is er!

Deel jij mee?

Omdat we dit jaar een overload hebben gehad aan online wordt het des te leuker om door artikels te bladeren in plaats van te scrollen. Deze derde editie van het Flanders DC jaarmagazine Between the lines is dan ook een welgekomen aanvulling op de salon-, bureau- of keukentafel van menig creatieveling. 

Between the lines is een magazine over, voor en door ondernemers in de creatieve sector. We bundelden het beste van een jaar online magazine én vulden het aan met enkele gloednieuwe artikels. Het werd een bijzonder pittig magazine boordevol inspirerende portretten, oprechte ondernemersverhalen en praktische tips & tricks van experts. 

Wat je absoluut niet wil missen uit deze editie: interviews met modeondernemer Charlotte de Geyter, 3D-sound expert en muzikant Piet Goddaer, de retro-arcadebouwers van Arcade Devillé, communicatiebureau Allyens, architectenbureau B-ILD; het actuele artikel over design als antivirus en de fotoreportage over kunstenaar Nel Aerts alsook de comics van Lectrr, Niet Nu Laura en Jango Jim. Naast inspiratie ook informatie over onderhandelen, crowdfunding, een kick ass about-pagina en nieuwe businessmodellen in tijden van corona.

Vanaf nu kunnen onze fans een exemplaar bestellen via onze website. Wij bezorgen jouw organisatie binnenkort via de post een exemplaar voor onder de kerstboom.

Omdat zowel de verhalen als de thema’s ook voor jou en jouw publiek inspirerend zijn, zouden wij het heel fijn vinden mocht je #betweenthelines mee uitdragen in jouw communicatie. Dat kan bijvoorbeeld door de URL flandersdc.be/jaarmagazine en te delen via je website, blog, nieuwsbrief of sociale media. Onderin alvast een aantal beelden en gifs die je hiervoor kunt gebruiken. Laat gerust weten wat je nog van materiaal nodig hebt om mee aan de kar te trekken.

Alvast bedankt!

Warme groeten,

Natascha

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. 

Neem contact op met

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

+32 3 746 09 46

info@flandersdc.be

www.flandersdc.be