Between the lines: ons derde jaarmagazine is er!

Between the lines: ons derde jaarmagazine is er!

Deel jij mee?

Omdat we dit jaar een overload hebben gehad aan online wordt het des te leuker om door artikels te bladeren in plaats van te scrollen. Deze derde editie van het Flanders DC jaarmagazine Between the lines is dan ook een welgekomen aanvulling op de salon-, bureau- of keukentafel van menig creatieveling. 

Between the lines is een magazine over, voor en door ondernemers in de creatieve sector. We bundelden het beste van een jaar online magazine én vulden het aan met enkele gloednieuwe artikels. Het werd een bijzonder pittig magazine boordevol inspirerende portretten, oprechte ondernemersverhalen en praktische tips & tricks van experts. 

Wat je absoluut niet wil missen uit deze editie: interviews met modeondernemer Charlotte de Geyter, 3D-sound expert en muzikant Piet Goddaer, de retro-arcadebouwers van Arcade Devillé, communicatiebureau Allyens, architectenbureau B-ILD; het actuele artikel over design als antivirus en de fotoreportage over kunstenaar Nel Aerts alsook de comics van Lectrr, Niet Nu Laura en Jango Jim. Naast inspiratie ook informatie over onderhandelen, crowdfunding, een kick ass about-pagina en nieuwe businessmodellen in tijden van corona.

Vanaf nu kunnen onze fans een exemplaar bestellen via onze website. Wij bezorgen jouw organisatie binnenkort via de post een exemplaar voor onder de kerstboom.

Omdat zowel de verhalen als de thema’s ook voor jou en jouw publiek inspirerend zijn, zouden wij het heel fijn vinden mocht je #betweenthelines mee uitdragen in jouw communicatie. Dat kan bijvoorbeeld door de URL flandersdc.be/jaarmagazine en te delen via je website, blog, nieuwsbrief of sociale media. Onderin alvast een aantal beelden en gifs die je hiervoor kunt gebruiken. Laat gerust weten wat je nog van materiaal nodig hebt om mee aan de kar te trekken.

Alvast bedankt!

Warme groeten,

Natascha

Natascha Rommens
Natascha Rommens PR & Communications Manager, Flanders DC
Over Flanders DC

Flanders DC, of voluit Flanders District of Creativity, is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Flanders DC ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Return on Creativity; daar staan wij voor.

Flanders DC
Diestsevest 76 - 3000 Leuven
Fosbury & Sons — Mechelsesteenweg 271, 1.1, 2000 Antwerpen
Ravensteingalerij 38 - 1000 Brussel