DAAN maakt programma Creative Ville compleet

Het Flanders DC congres voor en door de creatieve sector

Creative-Ville_1500x500.png

Op 23 juni verzamelt Flanders DC in Creative Ville het kruim van creatief Vlaanderen in Brussel. Vandaag worden de laatste namen aan het programma van dit unieke congres voor de creatieve sector toegevoegd. Afsluiter is Daan, de grafisch vormgever die muzikant werd.

Op de affiche van Creative Ville is Daan niet de enige nieuwe naam die wordt toegevoegd: ook theatermaker Arne SierensWim Wouters, oprichter van gamestudio GriN en Peter De Maegd, producer van de eerste Vlaamse horrorfilm ‘Welp’, komen hun verhaal vertellen.

Dat minder bekende of voor de hand liggende namen op het programma staan, is een bewuste keuze. “Zij hebben eveneens interessante verhalen. Dat is de sterkte van Creative Ville. Uit zowat alle creatieve sectoren laten we iemand aan het woord,” vertelt Carlo Vuijlsteke van Flanders DC.

Creative Ville is het enige event dat mensen uit verschillende creatieve disciplines samenbrengt. Op die manier kunnen ondernemers uit de diverse sectoren inspiratie opdoen van elkaar. Want ook dat is Creative Ville: de creatieve profielen leren niet alleen van de voorbeelden op het podium, maar evenzeer van de gelijkgestemden ernaast.

Accreditaties kunnen aangevraagd worden bij Trui Moerkerke.

 

 

 

Ontdek het volledige programma van Creative Villehttp://www.creativeville.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC, voluit Flanders District of Creativity, is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Flanders DC ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Return on Creativity, daar staan we voor.

Contact

Diestsevest 76 - 3000 Leuven

+32 16 24 29 24

[email protected]

www.flandersdc.be