De inschrijvingen voor de Henry van de Velde Awards 23 zijn geopend!

Registraties voor de meest prestigieuze designawards in België gestart.

Zoals elk jaar betekenen de Henry van de Velde Awards een kroon op het werk van ontwerpers en bedrijven die design op een slimme manier integreren in hun onderneming. Designers en bedrijven kunnen hun projecten vanaf nu registreren voor een van de negen categorieën om zo kans te maken op de felbegeerde designprijzen. 

De Henry van de Velde Awards tonen en lauweren Vlaamse ontwerpers, bedrijven en overheden die design slim inzetten, producten, diensten en systemen met een positieve impact op de samenleving, het milieu en de economie. Met de eigen website, de officiële prijsuitreiking, de tentoonstelling in Bozar en de publicatie vormen de Henry van de Velde Awards een platform voor design uit Vlaanderen.

Voor het 29ste jaar op rij nodigt organisator Flanders DC ontwerpers, ontwerpbureaus, bedrijven of opdrachtgevers uit om hun allerbeste werk in te sturen. Zo kunnen hun inspirerende, innovatieve of duurzame projecten bekroond worden met de aandacht die ze verdienen. 

Indienen is gratis en kan tot 31 mei 2022 binnen één of meerdere van de volgende categorieën:

  1. Business Innovation
  2. Consumer
  3. Crafts
  4. Design Research
  5. Digital Product
  6. Environment
  7. Graphics
  8. Habitat
  9. Spaces 


Een vakjury van onafhankelijke experts zal op basis van de ingediende dossiers drie winnaars per categorie selecteren, die een Gold, Silver of Bronze Award zullen ontvangen. De winnaars worden meegenomen in een uitgebreide communicatiecampagne, gelauwerd tijdens de uitreiking en krijgen een plaats in de expo in Bozar. Winnaars van deze 'Oscars in Belgisch design' kunnen ook telkens rekenen op ruime aandacht van pers, publiek en business.  
 

Alle informatie en inschrijven via henryvandevelde.be


De Henry van de Velde Awards worden georganiseerd door Flanders DC, in samenwerking met VLAIO, Bozar, Z33, OVAM, VMM en Bokrijk

 

 

Stefan Ceunen

Stefan Ceunen

Marketing Communications & PR Manager, Flanders DC

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. 

Contact

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

+32 3 746 09 46

info@flandersdc.be

www.flandersdc.be