Fashion Talks 2019 ON STAGE: Raf Simons, Lucie Greene en Jasmien Wynants

Antwerpen - Op 21 november 2019 vindt de vierde editie van Fashion Talks plaats, het meest boeiende modeseminarie van België. Net zoals elke editie brengt Flanders DC je een interessante mix van nationale en internationale sprekers.
Tijd om de balans op te maken: waar staan we vandaag met de modesector en hoe ga je er future proof tegenaan als modeondernemer? Onze sprekers zetten je op de juiste weg.

Wat zoekt de consument van de toekomst? Wanneer ben je duurzaam bezig en hoe communiceer je daarover zonder dat het greenwashing wordt genoemd? En wat met de designer van morgen? Hoe kan je als creatieveling nog navigeren doorheen de bomen van het marketing bos? Het zijn slechts enkele vragen die we in november richting het Fashion Talks podium slingeren. We stellen je dan ook met plezier voor aan onze eerste sprekers.


 

 

ON STAGE: RAF SIMONS

Met de nodige trots kondigen we Raf Simons aan als een van de hoofdsprekers op Fashion Talks 2019. Hij zal op het podium in gesprek gaan met... stay tuned!


 

ON STAGE: LUCIE GREENE


Futurist en brand consultant Lucie Greene
neemt je mee in de laatste ontwikkelingen rond retail- en consumententrends. Ze zoomt in op culturele veranderingen en de impact van technologie op de toekomst van de mode.

ON STAGE: JASMIEN WYNANTS


Jasmien Wynants, specialist in duurzaamheid en circulaire mode, legt je op een praktische en toepasbare manier uit hoe je met je bedrijf stappen kan zetten naar een meer duurzame toekomst. Ze doet dit aan de hand van de verhalen van de bedrijven, die momenteel een 'Close The Loop'-traject doorlopen bij Flanders DC.


AVONDPROGRAMMA: BELGIAN FASHION AWARDS

Tijdens het avondprogramma van Fashion Talks, reiken we voor de derde maal de Belgian Fashion Awards uit samen met MAD Brussels, WBDM en Knack/Le Vif Weekend. We stellen je alvast met trots voor aan de externe BFA 2019 jury:

Binnenkort vertellen we je meer over de andere sprekers ON STAGE en over het OFF STAGE programma. Je vindt alle info terug op: https://fashiontalks.be

Tickets zijn momenteel nog te verkrijgen aan het voordelige early bird tarief via: https://fashiontalks.be/en-gb/tickets

Interesse in Fashion Talks 2019 of een van onze sprekers? Neem dan gerust contact op via:


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. 

Neem contact op met

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

+32 3 746 09 46

info@flandersdc.be

www.flandersdc.be