Fashion Talks, de meest relevante conferentie voor de modesector, is terug op 25/11.

Met founder en creative director van Arte Antwerp, Bertony Da Silva, als eerste spreker. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar.

Op 25 november 2021 zal Fashion Talks plaatsvinden in de majestueuze Handelsbeurs te Antwerpen. Het belooft terug een inspirerende dag te worden met lokale en internationale sprekers die een unieke blik gunnen achter de schermen van de modesector. Bij de vorige editie eind 2019 stond o.a. Raf Simons on stage en kwamen bijna 900 mode-professionals samen.

Fashion Talks is terug!

Fashion Talks is ondertussen aan haar 5de editie toe en versterkt graag haar reputatie als dé conferentie die een blik gunt achter de schermen van een van de meest tot de verbeelding sprekende sectoren. Het is ondertussen twee jaar geleden dat Fashion Talks zowat de volledige modesector samenbracht in Antwerpen om elkaar te ontmoeten en te inspireren, de organisatie Flanders DC kijkt er dan ook bijzonder naar uit om de sector terug te mogen verwelkomen.

Er wordt momenteel intens gewerkt aan een sterk programma om je naar huis te sturen met hernieuwde energie en een hoop ideeën om je business naar een volgend niveau te brengen. In de avond zal Fashion Talks afgesloten worden met de 4de editie van de Belgian Fashion Awards. Georganiseerd door Flanders DC, WBDM, MAD Brussels en Knack/Le Vif Weekend.

 

Fashion Talks 2019
Fashion Talks 2019

Eerste spreker: Bertony Da Silva van Arte Antwerp!

De eerste spreker is reeds bekend. Niemand minder dan local hero Bertony Da Silva, de founder en creative director van het succesvolle streetwear label Arte Antwerp zal op Fashion Talks voor het eerst on stage verschijnen! ​ ​

Hou de Fashion Talks website in de gaten voor het volledig programma.

Bertony Da Silva van Arte Antwerp
Bertony Da Silva van Arte Antwerp

Early bird tickets vanaf nu verkrijgbaar.

Bij de vorige editie kreeg Fashion Talks heel wat teleurgestelde reacties van mensen die geen ticket konden bemachtigen. Ook na uitbreiding toen van het aantal beschikbare tickets bleek het event snel uitverkocht. De organisatie raadt aan op voorhand tickets te scoren, dat kan momenteel aan voordelig early bird tarief via Fashion Talks.


Stefan Ceunen

Stefan Ceunen

Lead communications & PR manager, Flanders DC

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. 

Contact

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

+32 3 746 09 46

info@flandersdc.be

www.flandersdc.be