Flanders DC organiseert dit najaar 2 conferenties: Fashion Talks & Creative Ville

Op respectievelijk 21 en 22 november 2019, vinden achtereenvolgens Fashion Talks en Creative Ville plaats in de vernieuwde Handelsbeurs in Antwerpen. Meteen de twee grootste Flanders DC events van het najaar. Flanders DC biedt hiermee de volledige creatieve sector twee dagen vol inspiratie met lokale en internationale sprekers en een unieke kans om over alle creatieve sectoren heen te netwerken.

____________________________________

 

CREATIVE VILLE 2019

Na een pauze keert Creative Ville dit jaar terug met een derde editie van haar unieke formule: een inspiratie- en netwerkconferentie voor iédereen uit de creatieve sector. Verwacht een mix van lokale en internationale sprekers uit de hele creatieve sector, van design en architectuur over digital media en literatuur tot film en kunst. Toonaangevende ondernemingen en baanbrekende nieuwkomers zullen een inkijk geven in hun werk en de uitdagingen waarmee ze te maken hebben gehad. ​

Hou de Creative Ville website en het  Facebook event in de gaten voor de eerste spreker-updates. ​

____________________________________

FASHION TALKS 2019

 

Fashion Talks is ondertussen aan haar 4de editie toe en versterkt graag haar reputatie als dé conferentie die een blik gunt achter de schermen van een van de meest tot de verbeelding sprekende sectoren. Fashion Talks brengt een keer om de 2 jaar de volledige sector samen in Antwerpen om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

We bouwen bij Flanders DC momenteel aan een sterk programma om je naar huis te sturen met hernieuwde energie en een hoop ideeën om je business naar een volgend niveau te brengen.

We sluiten Fashion Talks opnieuw af met de 3de editie van de Belgian Fashion Awards. Georganiseerd door Flanders DC, WBDM, MAD Brussels en Knack/Le Vif Weekend.

Hou de Fashion Talks website en het facebook event in de gaten voor de eerste spreker-updates.

____________________________________

 

UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE: DE HANDELSBEURS IN ANTWERPEN

Fashion Talks en Creative Ville zullen achtereenvolgens doorgaan op dezelfde locatie: de handelsbeurs in Antwerpen. Deze unieke historische locatie in het centrum van de stad krijgt momenteel een facelift en zal het decor vormen van deze al even unieke creatieve tweedaagse.

____________________________________

Early bird tickets voor beide events en combi-tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de websites: Creative Ville & Fashion Talks.

____________________________________

Interesse om iets te brengen rond Creative Ville of Fashion Talks? Neem contact op via:

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. 

Contact

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

+32 3 746 09 46

info@flandersdc.be

www.flandersdc.be