Kindercongres Ikanda in 3 minuten 19 seconden volgeboekt

Op 28 maart gaat in de Brabanthal in Leuven Ikanda door, het enige kindercongres in Vlaanderen. Het congres, een organisatie van Flanders District of Creativity, richt zich tot leerlingen van het zesde leerjaar.

Ikanda is nu aan de vierde editie toe en heeft in die tijd een stevige reputatie opgebouwd.
De online inschrijvingen veroorzaken telkens een stormloop op de website. Vorige vrijdag was het weer zover: in 3 minuten en 19 seconden waren de 1500 tickets de deur uit.

In zijn boek “The Element” stelt onderwijsgoeroe Sir Ken Robinson dat mensen zich pas goed in hun vel voelen wanneer hun passie samenvalt met hun talent. Wat je graag doet, kan je meestal goed en omgekeerd.
Dat is het uitgangspunt van Ikanda: ontdek je talenten. In een plenair programma van twee keer twee lesuren komen Getalenteerde Vlamingen vertellen over hun passies, hun job en hoe ze met hun talent aan de slag gingen.
De inspirerende sprekers van deze editie zijn ondermeer jeugdschrijver Marc De Bel en weervrouw Jill Peeters. Ook radiomaker Sven Ornelis en wetenschapper en tv-maker Lieven Scheire zijn van de partij.
Bovendien komt een heuse wereldkampioen naar Ikanda: wielrenner Sven Nys is er voor de tweede keer bij!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. 

Neem contact op met

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

+32 3 746 09 46

info@flandersdc.be

www.flandersdc.be