Persbericht: De Belgian Design Map is klaar

Persbericht: De Belgian Design Map is klaar

Zoek niet langer! De Belgian Design Map geeft een overzicht van alle Belgen tijdens de Milan Design Week.

Een week volstaat niet om de Milan Design Week volledig te verkennen. De Belgian Design Map helpt je verder. Met dit overzicht van alle Belgen in Milaan, zowel op het Salone del Mobile als in de stad, heb je een fijne leidraad om je bezoek aan Milaan vorm te geven. 

De Belgian Design Map is samengesteld door Belgium is Design, de samenwerking van Flanders DC, MAD Brussels en WBDM, met de steun van Brussels Invest & Export en AWEX. 

We verdelen de Belgian Design Map digitaal via onze website, maar ook op de tentoonstelling Belgitude in het Palazzo Litta. En op de Salone Sattelite bij The New Belgians. 

Je kan ons vooraf en tijdens de beurs ook volgen via de sociale media. Dit kan op de Facebookpagina van Belgium is Design. Via de Instagrampagina van FlandersDC for Design tonen we wat ons opvalt tijdens de beurs. #expobelgitude en #belgiumisdesign. 

Alle informatie en beeldmateriaal over Belgium is Design staat op www.belgiumisdesign.be

Over Flanders DC

Flanders DC, of voluit Flanders District of Creativity, is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Flanders DC ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Return on Creativity; daar staan wij voor.

Flanders DC
Diestsevest 76 - 3000 Leuven
Fosbury & Sons — Mechelsesteenweg 271, 1.1, 2000 Antwerpen
Ravensteingalerij 38 - 1000 Brussel