persbericht: Fashion Talks 2017 // Eerste sprekers bekend: Dries Van Noten & Scott Belsky

Op 16 november 2017 vindt de derde editie van Fashion Talks plaats in de Waagnatie in Antwerpen. Fashion Talks is de meest relevante conferentie over hoe de modeindustrie echt werkt en evolueert, we geven je hiermee een blik achter de schermen van één van de meeste inspirerende sectoren. Flanders DC zorgt voor een dag vol boeiende talks, break-out sessies en momenten om te netwerken. De eerste sprekers zijn ondertussen bekend! We kondigen dan ook met trots aan dat niemand minder dan Dries Van Noten en Scott Belsky komen inspireren op 16 november!

 

 

Dries Van Noten

Dries hoeft geen introductie als één van De Zes van Antwerpen, maar ook één van de meest inspirerende Belgische ontwerpers van onze tijd. Hij slaagt erin om een succesvol en onafhankelijk modehuis te blijven met hoofdzetel in Antwerpen. Zijn collecties worden doorspekt met invloeden uit wereldculturen, oog voor detail, zijn schilderachtig kleurgebruik, rijke stoffen en vormen vaak een symbiose met kunst. Zijn catwalk shows zijn telkens vernieuwend, een streling voor het oog en de talk of the town tijdens de fashion week van Parijs.
Eerder dit jaar presenteerde hij zijn 100ste show en we konden recent nog een kijkje achter de schermen nemen van het collectieproces en zijn leven via de documentaire "Dries" van Reiner Holzemer. Op 16 november 2017 komt Dries op Fashion Talks praten over de toekomst, een grote bron van energie en inspiratie voor hem.

 

Scott Belsky

Scott Belsky is een ondernemer, auteur en investeerder.

Hij richtte Behance op, een toonaangevend online platform voor de creatieve industrie om de creatieve wereld te laten zien en te ontdekken. Scott adviseert actief bedrijven die het kruispunt vormen tussen technologie en design zoals bv Pinterest, Uber en Periscope alsook vele anderen in een vroeg stadium.
Naast ondernemer en adviseur is hij ook auteur van Making Ideas Happen en richtte hij 99U op, een publicatie en een jaarlijkse conferentie gewijd aan productiviteit binnen de creatieve wereld.

 

Stay tuned voor meer updates omtrend de sprekers en de rest van het programma.

 

Indien je meer informatie wenst rond deze editie van Fashion Talks, gelieve contact op te nemen met Nathalie De Schepper via:

nathalie.deschepper@flandersdc.be

+32 3 303 75 94


PRAKTISCHE INFO voor de lezer:

Onze early bird ticket sale is van start gegaan, dus blokkeer vooral 16 november al in je agenda en koop vanaf nu je ticket aan de voordelige early bird prijs!

Hou de website in de gaten voor updates over het programma, de sprekers en de opstart van Conversation Starter.

Programma:

13:00 : Ontvangst
14:00 : Plenaire sessie
15:50 : Coffee Break
16:30 : Plenaire sessie/break out sessies
18:45 : Dinner & party

#fashiontalks2017     #flandersdcforfashion      #returnoncreativity

photo credits: Het Fashion Talks campagne beeld is een creatie van Belgisch fotografe Marie Wynants.

Nathalie De Schepper

PR & Communications Manager Fashion, Flanders DC

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. 

Neem contact op met

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

+32 3 746 09 46

info@flandersdc.be

www.flandersdc.be