Uitnodiging kindercongres Ikanda

Volgende week donderdag 28 maart gaat in de Brabanthal in Leuven voor de vierde keer Ikanda door, het enige kindercongres in België. Ikanda was in een mum van tijd volgeboekt. 1500 twaalfjarigen komen er een hele dag naar boeiende sprekers luisteren en workshops volgen. Ikanda wordt georganiseerd door Flanders District of Creativity.
 

Op het uniek kindercongres Ikanda kunnen twaalfjarigen meer ontdekken over hun talenten. Het is een boeiende dag op maat van het zesde leerjaar. Er is een plenair programma, maar tussendoor kunnen de kinderen ook proeven van cultuur, wetenschap en ondernemingszin in een denk- en doe-expo.

De sprekerslijst is alvast veelbelovend: wereldkampioen veldrijden Sven Nys, jeugdschrijver Marc De Bel, weervrouw Jill Peeters, radiomaker Sven Ornelis, tv-kok Wim Ballieu, tv-maker Lieven Scheire, fotografe Lieve Blancquaert, beatboxer Fatty K en kunstenaar-ondernemer Stefaan De Croock.

"Ikanda is telkens weer een indrukwekkende belevenis," aldus Pascal Cools, directeur van Flanders DC. "Een zaal vol enthousiaste 12-jarigen die geboeid luisteren naar de sprekers en dan tijdens de pauze zelf aan de slag gaan in speelse workshops van het Beroepenhuis. We willen al die jongeren naar huis sturen met minstens 1 "ikanda"-ervaring."

Contacteer ons indien u erbij wil zijn en/of interviews met één of meerdere sprekers wenst.  

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. 

Contact

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

+32 3 746 09 46

info@flandersdc.be

www.flandersdc.be