Skip to Content

Uitnodiging What's Cooking

Inspiratie-events Generation Creatives

Op woensdag 28 mei organiseert Flanders DC de eerste 'What's Cooking'-avond in het kader van Generation Creatives in Antwerpen. Dit inspiratie-event voor starters in de creatieve en culturele sectoren, brengt hen samen met andere creatieve ondernemers en coaches. Fotograaf Jimmy Kets is keynote spreker. Op 12 juni wordt ook in Gent een 'What's Cooking'-avond georganiseerd.

Begin april lanceerde Flanders DC, met steun van Agentschap Ondernemen, van talrijke partners uit de sector en van Vlaanderen in Actie, Generation Creatives, het netwerk voor starters in de creatieve en culturele sectoren. Met dit initiatief zet Flanders DC in op het ondernemender maken van de creatieve sector.

Een van de initiatieven van Generation Creatives is What's Cooking, een serie inspiratie-events waarmee verschillende steden aangedaan worden. De eerste What's Cooking vindt volgende week woensdag in Antwerpen plaats. Op 12 juni trekt What's Cooking naar Gent en op 26 juni naar Leuven. 

Bedoeling van What's Cooking is starters in de creatieve en culturele sectoren samen te brengen met coaches en met andere creatieve ondernemers. Het is een netwerk-event met een plus: de starters kunnen op voorhand hun professionele vragen (rond eigendomsrechten, carrièreplanning, marketing, communicatie,...) doorgeven en kunnen dan aan tafel schuiven met coaches of andere, inspirerende creatieve ondernemers. Een keynote spreker vertelt zijn/haar ondernemersverhaal. In Antwerpen is dat fotograaf Jimmy Kets.

Voor What's Cooking wordt telkens een inspirerende locatie gekozen. In Antwerpen is dat CTRL COPY, een zeefdrukkerij, in Gent Altar, een verbouwde kerk en in Leuven de Molens Van Orshoven.

Flanders DC nodigt u graag uit voor What's Cooking. U kan er kennismaken met beloftevolle starters, boeiende coaches en creatieve ondernemers.

Wil u erbij zijn? Contacteer dan trui.moerkerke@flandersdc.be

 

Contacteer ons
Trui Moerkerke Communication Manager, Flanders DC
Trui Moerkerke Communication Manager, Flanders DC
Over Flanders DC

Flanders DC, of voluit Flanders District of Creativity, is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector. Flanders DC ondersteunt, promoot en verbindt creatieve ondernemers uit Vlaanderen bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming. Return on Creativity; daar staan wij voor.

Flanders DC
Diestsevest 76 - 3000 Leuven
Fosbury & Sons — Mechelsesteenweg 271, 1.1, 2000 Antwerpen
Ravensteingalerij 38 - 1000 Brussel