Uitnodiging What's Cooking

Inspiratie-events Generation Creatives

Op woensdag 28 mei organiseert Flanders DC de eerste 'What's Cooking'-avond in het kader van Generation Creatives in Antwerpen. Dit inspiratie-event voor starters in de creatieve en culturele sectoren, brengt hen samen met andere creatieve ondernemers en coaches. Fotograaf Jimmy Kets is keynote spreker. Op 12 juni wordt ook in Gent een 'What's Cooking'-avond georganiseerd.

Begin april lanceerde Flanders DC, met steun van Agentschap Ondernemen, van talrijke partners uit de sector en van Vlaanderen in Actie, Generation Creatives, het netwerk voor starters in de creatieve en culturele sectoren. Met dit initiatief zet Flanders DC in op het ondernemender maken van de creatieve sector.

Een van de initiatieven van Generation Creatives is What's Cooking, een serie inspiratie-events waarmee verschillende steden aangedaan worden. De eerste What's Cooking vindt volgende week woensdag in Antwerpen plaats. Op 12 juni trekt What's Cooking naar Gent en op 26 juni naar Leuven. 

Bedoeling van What's Cooking is starters in de creatieve en culturele sectoren samen te brengen met coaches en met andere creatieve ondernemers. Het is een netwerk-event met een plus: de starters kunnen op voorhand hun professionele vragen (rond eigendomsrechten, carrièreplanning, marketing, communicatie,...) doorgeven en kunnen dan aan tafel schuiven met coaches of andere, inspirerende creatieve ondernemers. Een keynote spreker vertelt zijn/haar ondernemersverhaal. In Antwerpen is dat fotograaf Jimmy Kets.

Voor What's Cooking wordt telkens een inspirerende locatie gekozen. In Antwerpen is dat CTRL COPY, een zeefdrukkerij, in Gent Altar, een verbouwde kerk en in Leuven de Molens Van Orshoven.

Flanders DC nodigt u graag uit voor What's Cooking. U kan er kennismaken met beloftevolle starters, boeiende coaches en creatieve ondernemers.

Wil u erbij zijn? Contacteer dan [email protected]

 

Trui Moerkerke

Communication Manager, Flanders DC

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Flanders DC

Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. 

Contact

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerpen

+32 3 746 09 46

[email protected]

www.flandersdc.be