Gezocht: ideeën uit Mechelen

SOS Idee is een service van Flanders DC. Wie een idee heeft en daarvan een marktklaar product of dienst wil maken, kan bij Flanders DC terecht voor informatie en advies. SOS Idee gaat vanaf dit najaar weer op tournee, met zitdagen in alle Vlaamse provincies. Op 6 oktober trekt SOS Idee naar het Ondernemershuis in Mechelen.

Sinds 2010 verstrekt SOS Idee, een dienst van Flanders DC, de eerste hulp aan mensen die een idee hebben en daar aan de slag mee willen gaan. SOS Idee werkte een stappenplan uit dat je toont hoe je in 10 stappen van een idee naar een marktklaar product kan gaan. Dat plan werd ondertussen al 16.000 keer gedownload.

Wie zijn of haar idee wil aftoetsen bij een expert kan (na afspraak) elke werkdag terecht in het kantoor van Flanders DC voor een gratis gesprek van een uur. Uiteraard is dat gesprek vertrouwelijk.

Op geregelde tijdstippen organiseert SOS Idee in de verschillende provincies ook zitdagen. De tournee gaat van start op zondag 6 oktober. Dan doet SOS Idee het Ondernemershuis in Mechelen aan.

Op de zitdag in Mechelen is het mogelijk om een bijkomend (en gratis) gesprek te reserveren bij IP Hills, een gespecialiseerd kantoor in intellectuele eigendomsrechten.

Inschrijven voor de zitdag in Mechelen kan via: www.sosidee.be/zitdag

Meer informatie?

Caroline Merckx

Project Manager SOS Idee

caroline.merckx@flandersdc.be

+0479 27 84 78

Trui Moerkerke

Communication Manager, Flanders DC

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.

About Flanders DC

Flanders DC is the Flemish design and fashion center and works on strong and future-oriented entrepreneurship within design and fashion in Flanders.

Contact

Nationalestraat 28 - 2000 Antwerp - Belgium

+32 3 746 09 46

info@flandersdc.be

www.flandersdc.be